Verzenden & retourneren

Betaalmogelijkheden

  • IDEAL
  • Paypal

Verzenden

Bij een order onder de 49,- euro wordt er standaard 5,95 euro verzendkosten in rekening gebracht. Boven de 49,- euro verzenden wij gratis, mits woonachtig in Nederland

Woont u in België dan brengen wij, onder de 59,- euro, standaard 6,95 euro aan verzendkosten in rekening. Boven de 59,- euro verzenden wij gratis.

Levertijd

Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen geleverd via Postnl. Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een bevestiging met een track and trace nummer. Met dit nummer kan je je bestelling volgen en weet je altijd wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Retourneren

Wij hopen dat je tevreden bent met je artikel(en). Wil je toch een artikel retourneren, dan moeten wij de retourzending binnen 14 dagen, na de dag waarop je het artikel hebt gekocht, ontvangen hebben.

Voor het terugsturen zijn de retourkosten voor eigen rekening. Stuur je pakket terug met een gekwalificeerde verzendmaatschappij die je een bewijs van verzending geeft. Wij accepteren alleen retourzendingen van items die via deze website zijn gekocht.

Wij accepteren geen retourzendingen van beschadigde artikelen, artikelen die zijn gedragen of waarvan de etiketten zijn verwijderd. We adviseren je om de bestelling onmiddellijk na ontvangst te controleren, voordat je de etiketten en labels verwijdert. Zorg dat de artikelen die je wilt retourneren goed verpakt zijn. Verzend deze (graag samen met de pakbon) naar het volgende retouradres:

 

Sweetkidz
Bagijnhof 74
3311KE Dordrecht

Let op!

Wij sturen géén bericht bij ontvangst van je pakket. Je kan door middel van de track en trace code op je verzendbewijs zelf je pakketje in de gaten houden.

Bij ontvangst van je pakket heeft de retourafdeling 14 dagen de tijd om jouw retourorder te verwerken. Zodra je retourorder verwerkt is, word je hierover bericht. Wij storten het bedrag van je retourorder (minus de eventuele verzendkosten) zo spoedig mogelijk terug.

Mocht je na bovenstaande instructies nog vragen hebben, neem dan contact met ons op 06 45 93 00 00 of stuur ons een email naar info@sweetkidz.nl